Natrag
20.4.2019 12:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Party za ljubitelje Tec-housea

11.3.2012 @ 17:08 Andrea Falkoni Račić dulist IN
2;2

Podijelite:

Ljubitelji tech-housea i techna sljedećeg petka će doći na svoje. U Lazaretima gostuje poklonicima elektronske glazbe dobro poznati bosanski DJ Mladen Tomić, uz kojeg će vas zabavljati domaće snage Pully, Jax i Kayo.

– Dj Mladen Tomić čovjek je koji svojom svirkom i produkcijom jednostavno ostavlja bez daha sve ljubitelje i poklonike elektronske glazbe kao i dj-eve koji vrte njegove stvari. Iza sebe ima mnoga izdanja kao producent, a i izdaje za Umekovu kuću 1605, kao i za mnoge druge. Uz njega će nastupiti i domaće snage Pully i Kayo. Samo još da napomenemo da će cijela noć proći u ozračju vrhunskog Tech-housea i Techna. Start je u 22 sata, a zabava će trajati do 6 ujutro – najavljuju organizatori partyija koji će se u Lazaretima održati u petak, 16. ožujka.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana