Vaše vijesti

PARKING U HLADNICI (3) Ja sam vlasnik s Picassom na autu, a evo što mi je policija odgovorila

PARKING U HLADNICI (3) Ja sam vlasnik s Picassom na autu, a evo što mi je policija odgovorila

Na adresu DuLista stigao je e-mail još jedne žrtve bušenja guma i rezbarenja auta na parkiralištu u Hladnici. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti.

„Drago mi je da je netko pokrenuo priču u svezi bušenja guma i rezbarenja naših auta na parkiralištu u Hladnici.

Uredno sam prijavio policiji bušenje gume i rezbarenje auta. Znam da policija ima puno težih problema, ali ipak sam mišljenja da bi mogli poraditi na ovom slučaju jer se ovakve stvari dešavaju već nekoliko godina.

Moje auto je splitskih tablica iz prethodnih tekstova. Dopuna što se tiče Picassovog crteža: na mom autu nalazi se s obje strane auta po čitavoj dužini. Nekoliko dana prije bušenja guma sam dobio zalijepljenu pisanu poruku na prednjem staklu da više tu ne parkiram, što sam pokazao policiji. Njihov odgovor je bio da to nije prijeteća poruka i da je prepoznavanje rukopisa s poruke skup proces.

Dodao bih još da i auta s DU tablicama nisu pošteđena Picassovim crtežima, koja su uredno parkirana duž ulice Iva Vojnovića.

Na kraju mislim da je dosad nastala šteta na našim autima puno veća od cijene prepoznavanja rukopisa ili otisaka s poruke osobe koja je najvjerojatnije to i učinila. Nadam se da će ova pokrenuta priča uz Vašu pomoć imati sretan kraj na zadovoljstvo žitelja našeg kvarta.

Dragan Mandić“

 

Ako i Vi imate sličnih iskustava na ovom parkiralištu javite nam na našu e-mail adresu info@dulist.hr.

 

 

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala dulist.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist