DuList PROMO

PARKING TIM d.o.o. – idealno rješenje za parkiranje!

PARKING TIM d.o.o. - idealno rješenje za parkiranje!

PARKING TIM d.o.o. Vam predstavlja idealno rješenje za parkiranje od 0-24 sata u Gradu Dubrovniku – parkiralištu u sklopu Opće bolnice Dubrovnik!

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. Vam predstavlja najpovoljnije parkiralište u Vašem gradu u sklopu Opće bolnice Dubrovnik, te Vam nudi dnevne parkirališne karte, tjedne parkirališne karte i mjesečne parkirališne karte, prigodne za turiste koje ste ugostili u Vašim apartmanima…

Sve informacije možete pronaći na našoj web stranici www.parkingtim.hr, te za dodatne informacije budite slobodni kontaktirati nas putem e-maila: dubrovnik@parkingtim.hr.

Danas je Dubrovnik jedan od svjetskih centara turizma i kulture, te je 1979. g. dodan na UNESCO-ov popis Svjetske baštine.

Kako bi naša tvrtka dodatno pridonijela tehnološkom razvitku Vašeg grada u našoj glavnoj djelatnosti, tvrtka PARKING TIM d.o.o. je među prvima u RH uvela plaćanje parkiranja putem mobilne aplikacije PARK WALLET čime smo uz naše partnere sa našim „Know-How“ postali začetnici nove vrste naplate parkiranja bez naknade za korisnike. Radi se o besplatnoj aplikaciji za plaćanje parkiranja putem pametnih telefona bez ikakvog troška prema mobilnom operatoru što uvelike umanjuje trošak plaćanja parkiranja.
Prednost plaćanja PARK WALLETOM za razliku od plaćanja SMS-om je da se putem aplikacije naplaćuje samo cijena parkiranja, dok kod SMS plaćanja ovisno o mobilnom operateru slanje poruke se naplaćuje 0,61 ili 0,69 lipa po poruci. Nadalje, u aplikaciji PARK WALLET podaci o vozilu korisnika mogu se spremiti što nije slučaj kod SMS parkiranja, što znatno olakšava korištenje aplikacije budući da nije potrebno iznova unositi registarsku oznaku vozila. Također, aplikacija nudi i evidenciju plaćenih iznosa čime poslovni korisnici imaju online evidenciju računa i pregled troškova uz mogućnost ispisa. Korisnik aplikacije Park Wallet ima mogućnost pregleda plaćenih parkiranja i bez potrebe odlaska na web stranicu Park Wallet-a.
Aplikacija PARK WALLET je prikladna za turiste za razliku od SMS-a uzevši u obzir da turisti ne mogu koristiti plaćanje parkiranja putem SMS-a koristeći svoj mobilni uređaj i svoju SIM karticu, jer vjerojatno nije korisnik nekog od hrvatskih mobilnih operatera. Za Park Wallet aplikaciju dovoljno je da ima bilo koju prihvatljivu platnu karticu, bilo kojeg izdavatelja na svijetu i da ima Internet na mobilnom uređaju (može i wi-fi).
Olakšavanje plaćanja parkiranja putem aplikacije PARK WALLET pridonosi i veliki sat koji vizualno prikazuje preostalo vrijeme parkiranja gdje je omogućeno i produživanje vremena parkiranja. Također aplikacija ima ugrađen GPS lokator, tako da može prepoznati u kojem se mjestu nalazi korisnik, te predlaže plaćanje parkiranja u tom mjestu (ukoliko je plaćanje ParkWallet-om u tom mjestu omogućeno).

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist