Sport

PAO OSC Jugaši osvojili Budimpeštu!

PAO OSC Jugaši osvojili Budimpeštu!

U 9. kolu A skupine LEN Lige prvaka Jug CO je u srijedu uvečer u Budimpešti upisao značajnu pobjedu protiv OSC-a sa 7:4 (2:2, 2:1, 2:1, 1:0) te tako osvojivši tri vrijedna boda ostao u utrci za završni turnir Final 8 u Genovi.

U prvoj četvrtini bio je to obračun Fatovića i Erdelyija. ‘Lolo’ je pogodio za 1:0, Balasz poravnao na 1:1, potom Fatović pogađa za 2:1, a Mađar izjednačuje na 2:2. U drugoj četvrtini dva gola zaredom Jugaša – Renzuto pa treći put Fatović, a na 4:3 smanjuje Ranđelović u posljednjoj sekundi poluvremena.

U trećoj četvrtini svoj četvrti pogodak zabija Fatović, a zatim pogađa i Joković za visokih 6:3. Najbolji Mađar na utakmici Erdelyi zabija svoj treći pogodak za 6:4 iz peterca, a s druge strane Renzuto ne koristi Jugov peterac. U posljednjoj četvrtini Joković drugim pogotkom diže na konačnih 7:4.

Vratar i kapetan Juga Marko Bijač skupio je 14 obrana, a u strijelce su se upisali Fatović s 4, Joković s 2 te Renzuto s jednim pogotkom. Kod domaćina 11 obrana Bisztritsanyija, 3 gola zabio je Erdelyi, a jedan Ranđelović.

U ostalim susretima A skupine vodeći Olympiakos je u gostima slavio protiv Hannovera 12:7, Barceloneta je kod kuće svladala Partizan 16:5, dok su Brescia i Dynamo odigrali 9:9.

Na A ljestvici skupine vodeći je Olympiakos s 22 boda, ispred Barcelonete s 18. Na trećem je mjestu Brescia sa 17 bodova, a na četvrtom Dynamo sa 16, koliko ima i peti Jug CO. Šesti je OSC sa 7, sedmi Hannover sa 6, a Partizan posljednji bez bodova.

U 10. kolu Jug CO će u Gružu 14. ožujka dočekati Bresciu.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist