Natrag
18.2.2019 19:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pao Marseille, finale s Partizanom u 18.45!

15.4.2012 @ 14:36 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Nade Jug Croatia osiguranja pobijedile su u polufinalu 2. Međunarodnog turnira TOMO Udovičić momčad francuskog Marseillea 8:5 plasiravši se tako u finale ovog turnira koje se igra u 18.45 sati.

Protivnik će biti momčad beogradskog Partizana koja je s 5:1 pobijedila Cattaro. Klikom na FOTO pogledajte fotogaleriju s utakmica Jug – Marseille i Partizan – Cattaro.
 
Iako bi rezultat od 8:5 mogao sugerirati kako smo lagano došli do pobjede, treba reći kako je Marseille odigrao odličnu utakmicu neprestano se držeći u "igri".
 
Jug jest bio bolja momčad, u to nitko ne dvoji, ali Francuzi su svoju sudbinu zapečatili tehničkom pogreškom jer nisu vidjeli crvenu zastavicu i treću osobnu svog igrača, čiji je ulazak u igru značio peterac za Jug.
 
Kapetan Mavro Farčić (postigao dva gola) ga je realizirao i bilo je to konačnih 8:5 za Jug CO. Inače, golove za Jug još su postigli: Filip Kržić 2, te Petar Pejić, Maroje Vidosavljević Vučić i Ivo Brailo po jedan pogodak.
 
U utakmici za 3. mjesto igraju Marseille i Cattaro. susret počinje u 18 sati.
 

Jug je nastupio u sastavu: Vukojević, Pejić, Kordić, Farčić, Kržić, Čulina, Vidosavljević – Vučić, Balić, Koboević, Brailo, Crnčević, Cvjetković, Bego i Kožul. Treneri su Aljoša Lončarić i Joško Turk.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana