Sport

Pao Marseille, finale s Partizanom u 18.45!

Pao Marseille, finale s Partizanom u 18.45!

Nade Jug Croatia osiguranja pobijedile su u polufinalu 2. Međunarodnog turnira TOMO Udovičić momčad francuskog Marseillea 8:5 plasiravši se tako u finale ovog turnira koje se igra u 18.45 sati.

Protivnik će biti momčad beogradskog Partizana koja je s 5:1 pobijedila Cattaro. Klikom na FOTO pogledajte fotogaleriju s utakmica Jug – Marseille i Partizan – Cattaro.
 
Iako bi rezultat od 8:5 mogao sugerirati kako smo lagano došli do pobjede, treba reći kako je Marseille odigrao odličnu utakmicu neprestano se držeći u "igri".
 
Jug jest bio bolja momčad, u to nitko ne dvoji, ali Francuzi su svoju sudbinu zapečatili tehničkom pogreškom jer nisu vidjeli crvenu zastavicu i treću osobnu svog igrača, čiji je ulazak u igru značio peterac za Jug.
 
Kapetan Mavro Farčić (postigao dva gola) ga je realizirao i bilo je to konačnih 8:5 za Jug CO. Inače, golove za Jug još su postigli: Filip Kržić 2, te Petar Pejić, Maroje Vidosavljević Vučić i Ivo Brailo po jedan pogodak.
 
U utakmici za 3. mjesto igraju Marseille i Cattaro. susret počinje u 18 sati.
 

Jug je nastupio u sastavu: Vukojević, Pejić, Kordić, Farčić, Kržić, Čulina, Vidosavljević – Vučić, Balić, Koboević, Brailo, Crnčević, Cvjetković, Bego i Kožul. Treneri su Aljoša Lončarić i Joško Turk.

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist