Hrvatska

‘PAO’ DNEVNI REKORD Evo kad je fiskalizirano 890 milijuna kuna

Porezna uprava od početka godine kontinuirano provodi porezne nadzore, a u ljetnim mjesecima porezni inspektori posebnu pozornost posvećuju izdavanju fiskalnih računa. Ravnatelj Porezne uprave Božidar Kutleša za HRT je komentirao kako je od početka godine do 15. kolovoza fiskalizirano 11,18 posto više računa u odnosu na isto razdoblje prošle godine. ‘To je 17,3 milijuna računa više. Iznos tih računa je veći za 6,55 posto što iznosi 7,4 milijarde kuna više u odnosu na isto razdoblje prošle godine’, rekao je i dodao da su ove godine srušeni rekordi.

– Dnevni iznos fiskaliziranih računa 16. kolovoza dosegnuo je iznos od 890 milijuna kuna. To je najveći iznos fiskaliziran u jednom danu od kada je fiskalizacija uvedena 2013. – istaknuo je.  Ove je godine obavljeno 10 256 nadzora fiskalizacije, a od toga je preko 6 tisuća bilo s nepravilnostima.

Izvor: HRT

Pročitajte još

UZ RAST OD 10 POSTO Valamar u 2019. ostvario 2,22 milijarde kuna prihoda

Dulist

Restoran Lešić Dimitri s Korčule dobio Michelinovu zvjezdicu!

Dulist

Dubrovkinje Janičić i Sertić nastupile na Italian Junioru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija