Natrag
20.2.2019 14:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pao diler, pronašli mu speed i tablete

15.7.2013 @ 11:46 Nikša Miletić Crna kronika

Podijelite:

– U sklopu kriminalističkog istraživanja zatražen je nalog za pretragu stana u Dubrovniku kojeg koristi 47-godišnjak, javljaju iz PUDN. Pretragom stana koja je obavljena u petak, 12. srpnja policijski službenici pronašli su i oduzeli: ukupno 103 g amfetamin speeda, nož, škare i digitalna vaga sve s tragovima amfetamin speeda, 9 tableta normabela, 42 prazne pvc vrećice namijenjene pakiranju manjih količina droge, 3 mobilna uređaja sa pripadajućim sim karticama i 3.350 kn. On je uhićen i doveden u prostorije policije gdje su utvrđene osnove sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Također je utvrđeno kako je osumnjičeni 47-godišnjak na motocikl vlasništva 46-godišnjaka stavio registarske pločice svog motocikla, te time počinio kazneno djelo  krivotvorenja isprava.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 47-godišnjak je u petak, 12. srpnja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave a potom je u subotu, 13. srpnja doveden u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.      

Inače, tijekom proteklog vikenda policijski službenici su na području PU dubrovačko-neretvanske kod ukupno osam osoba pronašli i oduzeli manje količine marihuane, amfetamin speeda, LSD-a, halucinogenih gljiva i heroina. Radi se o pet državljana RH, dva državljana BiH te jednom državljaninu Belgije.
Svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana