Crna kronika

‘Pao’ albanski par s 20 kilograma ‘skunka’

'Pao' albanski par s 20 kilograma 'skunka'

U suradnji s Carinom, crnogorska je policija danas na graničnom prijelazu s Republikom Hrvatskom na Debelom Brijegu zaplijenila 20 kilograma 'skunka'.

Kako stoji u službenom priopćenju crnogorskog MUP-a, jutros u 7.30 sati na granici je zaustavljeno putničko vozilo albanskih registarskih oznaka. U dorađenom dijelu, bunkeru ispod tepiha, pronađeno je 50 paketa s 20 kilograma opojne droge marihuane tipa 'skunk' za koji se sumnja da je bio namijenjen krijumčarenju preko granice s ciljem prodaje.

Vozilom je upravljao državljanin Republike Albanije A.Đ. (33), dok mu je suvozačica bila R.Đ. (23), također državljanka Republike Albanije. Oboje su uhićeni, a 'skunk' predan Grupi za suzbijanje droga Kotor, Tivat i herceg Novi na daljnju nadležnost.

Albanski par će uz kaznenu prijavu biti predan nadležnom višem državnom tužitelju zbog osnovane sumnje počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga. 'Skunk' će biti upućen Forenzičkom centru zbog vještačenja.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist