Crna kronika

‘Pao’ albanski par s 20 kilograma ‘skunka’

U suradnji s Carinom, crnogorska je policija danas na graničnom prijelazu s Republikom Hrvatskom na Debelom Brijegu zaplijenila 20 kilograma 'skunka'.

Kako stoji u službenom priopćenju crnogorskog MUP-a, jutros u 7.30 sati na granici je zaustavljeno putničko vozilo albanskih registarskih oznaka. U dorađenom dijelu, bunkeru ispod tepiha, pronađeno je 50 paketa s 20 kilograma opojne droge marihuane tipa 'skunk' za koji se sumnja da je bio namijenjen krijumčarenju preko granice s ciljem prodaje.

Vozilom je upravljao državljanin Republike Albanije A.Đ. (33), dok mu je suvozačica bila R.Đ. (23), također državljanka Republike Albanije. Oboje su uhićeni, a 'skunk' predan Grupi za suzbijanje droga Kotor, Tivat i herceg Novi na daljnju nadležnost.

Albanski par će uz kaznenu prijavu biti predan nadležnom višem državnom tužitelju zbog osnovane sumnje počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga. 'Skunk' će biti upućen Forenzičkom centru zbog vještačenja.

Pročitajte još

ZBOG OZLIJEDA PREBAČEN ZA SPLIT Zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad motociklom

Dulist

Bugarka ‘opelješila’ Australku dok je razgledavala Grad

Dulist

ZATON MALI U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Dulist