Natrag
19.4.2019 06:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pamela Ramljak na djevojačkoj u haljini Andree Zvono

11.11.2013 @ 15:52 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Pjevačica Pamela Ramljak proslavila je svoju djevojačku zabavu u haljini Andree Zvono. Ova kreacija je ružičasta, uska, uz tijelo, a s otvorenim leđima, svakako zanimljiva.

Čini se kako je ovo najnovija suradnja naše mlade uspješne dizajnerice, a sama Andrea kaže kako je presretna radi iste. Pamela Ramljak poznata je osoba hrvatske estrade, koja se dio svog života školovala u Dubrovniku.

U Metkoviću je završila osnovnu glazbenu školu, a u Dubrovniku je upisala srednju glazbenu školu. U srednjoj školi vodila je vokalnu tehniku u Dubrovačkom zboru i pjevala kao lirski sopran klasične komade, arije, sa Dubrovačkim simfonijskim orkestrom kao jedna od boljih učenica solo pjevanja u klasi profesorice Dubravke Dabelić. Zavidno glazbeno znanje upotpunila je nastupima na brojnim festivalima gdje je često osvajala i brojna priznanja i nagrade.

U Zagreb je došla 1998., gdje je upisala Glazbenu akademiju, a za vrijeme studija nastupala je kao vodeći i prateći vokal brojnim glazbenim sastavima, a njen poznati bend je Femminem.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana