DuList IN

Pamela Ramljak na djevojačkoj u haljini Andree Zvono

Pamela Ramljak na djevojačkoj u haljini Andree Zvono

Pjevačica Pamela Ramljak proslavila je svoju djevojačku zabavu u haljini Andree Zvono. Ova kreacija je ružičasta, uska, uz tijelo, a s otvorenim leđima, svakako zanimljiva.

Čini se kako je ovo najnovija suradnja naše mlade uspješne dizajnerice, a sama Andrea kaže kako je presretna radi iste. Pamela Ramljak poznata je osoba hrvatske estrade, koja se dio svog života školovala u Dubrovniku.

U Metkoviću je završila osnovnu glazbenu školu, a u Dubrovniku je upisala srednju glazbenu školu. U srednjoj školi vodila je vokalnu tehniku u Dubrovačkom zboru i pjevala kao lirski sopran klasične komade, arije, sa Dubrovačkim simfonijskim orkestrom kao jedna od boljih učenica solo pjevanja u klasi profesorice Dubravke Dabelić. Zavidno glazbeno znanje upotpunila je nastupima na brojnim festivalima gdje je često osvajala i brojna priznanja i nagrade.

U Zagreb je došla 1998., gdje je upisala Glazbenu akademiju, a za vrijeme studija nastupala je kao vodeći i prateći vokal brojnim glazbenim sastavima, a njen poznati bend je Femminem.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist