Sport

‘PALI’ I SPLITSKI STUDENTI Vrijedna pobjeda Squarea, idući na redu je Brod!

'PALI' I SPLITSKI STUDENTI Vrijedna pobjeda Squarea, idući na redu je Brod!

U sklopu četvrtog kola 1. HMNL MNK Square Dubrovnik pobjedio je splitske studente – AFC Universitas rezultatom 2:1.

Izvor: MNK Square 

Do sva tri boda stigli su pogotkom u 40. minuti kada je Pele odlično reagirao na drugoj vratnici nakon prodora Ante Daničića.

Gotovo cijeli susret Sqaure je bio bolja momčad. Imali su i domaćini par obećavajućih udaraca, međutim Zoran Primić bio je vrhunski raspoložen. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0:0.

U 6. minuti nastavka Leonardo dos Santos postiže pogodak za 1:0! Primić je uputio dugu loptu u kazneni prostor domaćina, a Pele je iz okreta, leđima okrenut golu, fenomenalno pogodio iz voleja za opće oduševljenje onih malobrojnih, ali najvjernijih navijača koji su stigli podržati momčad.

Ipak, dvije minute kasnije na semaforu je 1:1. Kratko je trajala radost s obzirom da su domaćini iskoristili nesmotrenost u obrani i preko Ivana Tustonjića stigli do egala. U posljednjih deset minuta istaknuli su se odličnim obranama Primić i Franko Bilić, vratar Universitasa.

Rasplet utakmice dogodio se doslovno u posljednjoj minuti. Ante Dančić je prošao po desnoj strani te uposlio Pelea kojemu nije bilo teško pogoditi za 2:1! Erupciji oduševljenja naših navijača ali i članova Uprave na tribinama u tim trenucima teško je opisati…

Na kraju iz Solina odnose zaslužena tri boda iako smo igrali bez ozljeđenog Mara Đuraša. Trener Antun Bačić je na klupi, uz svoje pomoćnike Mata Cvjetkovića i Hansa Matića, imao na raspolaganju slijedeće igrače: Zoran Primić, Leonardo Dos Santos, Haron Džanković, Hrvoje Cvjetković, Stjepan Rezo, Marko Kuraja, Adrijan Micevski, Josip Nebergoj, Antonio Konsuo, Adriano Darrer, Blago Gašpar, Ante Daničić, Alen Turuk.

Iduće kolo je na rasporedu u petak, 02. studenog kada u Gospinom polju Sqaure dočekuje Brod 035!

Foto: DuList

 

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist