Natrag
24.9.2018 13:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

PALE OPTUŽBE ZA SUKOB INTERESA ‘Nitko se neće bogatiti na račun Grada Dubrovnika pa ni Zoran Ćosić’

6.7.2018 @ 12:35 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Gradski vijećnik HNS-a Miho Obradović optužio je člana uprave Vodovoda Zorana Ćosića za sukob interesa, a sve vezano za vodovodne priključke do kojih se, kako je rekao, ne može doći bez Ćosića, ali i tvrtke u vlasništvu Ćosićeve supruge kad je u pitanju pripremna dokumentacija.

Obradović je istaknuo kako je o tome primio niz poziva, a spomenuo je i kako je dobit tvrtke Ćosićeve supruge u godinu dana narasla za 140 posto. Pitao je Frankovića što će poduzeti i hoće li ga prijaviti za sukob interesa.

– Ako su ti podaci točni, Ćosić će sutra ujutro biti smijenjen. Nitko se neće koristiti i bogatiti od sredstava Grada Dubrovnika, ne da mu je supruga nego da mu je peti rođak, ne može. Molim vas dajte mi te podatke i dokumentaciju koju imate – rekao je Franković.

Obradovića je zanimalo i ima li gradonačelnik informaciju o tome kako je jedan HDZ-ov vijećnik u Gornjim selima otvorio ilegalni deponij otpada podsjetivši ga kako je Grad Dubrovnik obvezan sanirati sva divlja odlagališta. Franković je tada podsjetio kako je brat bivšeg gradonačelnika iskope s Ilijine glavice, gdje je radio na projektu Grada Dubrovnika, iskrcavao upravo na ilegalno odlagalištu na Pobrežju.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana