Aktualno

PALE OPTUŽBE ZA SUKOB INTERESA ‘Nitko se neće bogatiti na račun Grada Dubrovnika pa ni Zoran Ćosić’

Gradski vijećnik HNS-a Miho Obradović optužio je člana uprave Vodovoda Zorana Ćosića za sukob interesa, a sve vezano za vodovodne priključke do kojih se, kako je rekao, ne može doći bez Ćosića, ali i tvrtke u vlasništvu Ćosićeve supruge kad je u pitanju pripremna dokumentacija.

Obradović je istaknuo kako je o tome primio niz poziva, a spomenuo je i kako je dobit tvrtke Ćosićeve supruge u godinu dana narasla za 140 posto. Pitao je Frankovića što će poduzeti i hoće li ga prijaviti za sukob interesa.

– Ako su ti podaci točni, Ćosić će sutra ujutro biti smijenjen. Nitko se neće koristiti i bogatiti od sredstava Grada Dubrovnika, ne da mu je supruga nego da mu je peti rođak, ne može. Molim vas dajte mi te podatke i dokumentaciju koju imate – rekao je Franković.

Obradovića je zanimalo i ima li gradonačelnik informaciju o tome kako je jedan HDZ-ov vijećnik u Gornjim selima otvorio ilegalni deponij otpada podsjetivši ga kako je Grad Dubrovnik obvezan sanirati sva divlja odlagališta. Franković je tada podsjetio kako je brat bivšeg gradonačelnika iskope s Ilijine glavice, gdje je radio na projektu Grada Dubrovnika, iskrcavao upravo na ilegalno odlagalištu na Pobrežju.

Pročitajte još

MSC Cruises produljio obustavu krstarenja do 31. srpnja, svi brodovi u pogonu do ljeta 2021.

Dulist

‘BUĐENJE’ ZRAČNOG PROMETA Najviše letova za Hrvatsku najavljeno iz Njemačke, Beneluxa i Francuske

Dulist

USUSRET BLAGDANU Ovog četvrtka počinje devetnica sv. Antunu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija