Aktualno

PALE OPTUŽBE ZA SUKOB INTERESA ‘Nitko se neće bogatiti na račun Grada Dubrovnika pa ni Zoran Ćosić’

Gradski vijećnik HNS-a Miho Obradović optužio je člana uprave Vodovoda Zorana Ćosića za sukob interesa, a sve vezano za vodovodne priključke do kojih se, kako je rekao, ne može doći bez Ćosića, ali i tvrtke u vlasništvu Ćosićeve supruge kad je u pitanju pripremna dokumentacija.

Obradović je istaknuo kako je o tome primio niz poziva, a spomenuo je i kako je dobit tvrtke Ćosićeve supruge u godinu dana narasla za 140 posto. Pitao je Frankovića što će poduzeti i hoće li ga prijaviti za sukob interesa.

– Ako su ti podaci točni, Ćosić će sutra ujutro biti smijenjen. Nitko se neće koristiti i bogatiti od sredstava Grada Dubrovnika, ne da mu je supruga nego da mu je peti rođak, ne može. Molim vas dajte mi te podatke i dokumentaciju koju imate – rekao je Franković.

Obradovića je zanimalo i ima li gradonačelnik informaciju o tome kako je jedan HDZ-ov vijećnik u Gornjim selima otvorio ilegalni deponij otpada podsjetivši ga kako je Grad Dubrovnik obvezan sanirati sva divlja odlagališta. Franković je tada podsjetio kako je brat bivšeg gradonačelnika iskope s Ilijine glavice, gdje je radio na projektu Grada Dubrovnika, iskrcavao upravo na ilegalno odlagalištu na Pobrežju.

Pročitajte još

Dubrovački učenici okitili se medaljama na najvećem europskom natjecanju u hotelijerstvu i turizmu

Dulist

U UTORAK Tribina ‘Biram život’ na sveučilišnom kampusu

Dulist

ZAMUĆEN DIO PALATE Provjerite današnji raspored cisterni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija