Natrag
16.12.2018 05:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Palčić gore za bolji start u život

12.5.2012 @ 14:44 Dulist Zanimljivosti
7;7

Podijelite:

Dječji odjel dubrovačke bolnice od danas je opremljen reanimacijskim stolićem s neopuffom, prvom donacijom koju je kroz program „Palčić gora“ omogućila udruga „Zajedno do zdravlja“.

 
Kako je istaknuo Roberto Machiedo iz udruge „Zajedno do zdravlja“ priključili su se akciji kupnje uređaja vrijednog 80 tisuća kuna preostalim sredstvima od uspješne akcije kupnje stana u Zagrebu.
Ovom donacijom dubrovačka bolnica dobila je toliko potreban aparat kako bi pomogao malenim junacima koji se od samog rođenja bore za svoj život, da dobiju najbolji mogući „start“ o kojem uvelike ovisi njihov daljnji razvoj, kako motorički, tako i psihički! U ime Dječjeg odjela Opće bolnice Dubrovnik na donaciji je zahvalila dr. Marija Radonjić.
 
Željka Vučko ispred programa „Palčić gore“ navela je kako je ovo prva u nizu donacija, dok će druga biti početkom lipnja u Vukovaru. Također je pozvala sve tvrtke u Hrvatskoj da se povedu za primjerom dubrovačke udruge i omoguće svojim donacijama „dobar start u život“ mališanima diljem Hrvatske.
 
Također, povodom prve donacije i humanitarne akcije „Palčić gore“ u Dubrovačkoj katedrali će se večeras u 20 sati održati koncert klapa pod nazivom „Pjesmom za Palčiće“ u organizaciji Karitativne udruge „Ruđerovo srce“. Na koncertu će nastupati: klapa Maestral, klapa Oštro, klapa Ragusa, klapa Amfora, klapa Kaše, klapa Mareta, klapa Skontradura, klapa Gravosa i klapa klasične gimnazije Ruđera Boškovića. Prihodi od prodaje ulaznica bit će donirani upravo za ovaj projekt!
 

Komentari





O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana