DuList IN

Ovu nedjelju u 17 sati priključite se partyju iz prve svjetske karantene

Ekipa iz BSH, agencije koja organizira partyje na neobičnim i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske ovaj put, u suradnji s event brendom Mr. Afterparty kreću u novu avanturu – Dubrovnik. Kako sami kažu – party uživo iz prve svjetske karantene? Zašto ne!

O čemu se radi?
U skladu s trenutnom situacijom, a kako bi iz nje izvukli najbolje što mogu, BSH events kolektiv u suradnji s event brendom Mr. Afterparty kreće u novu avanturu. Kao i do sad, vjerujemo da dobre zabave na prekrasnim lokacijama neće nedostajati… Povijesno gledajući Dubrovnik je bio važan lučki grad koji je primao putnike iz svih krajeva svijeta. U doba raznih zaraznih bolesti i kako bi se spriječilo njihovo širenje, Veliko vijeće Dubrovačke Republike je 1377. godine donijelo odluku kojom se prvi put u svijetu uvodi karantena, zapisat će na službenoj stranici eventa.

Slijedi “Stream City Live” – nova serija partyja koja s prvom postajom započinje u nedjelju, 24. svibnja od 17 sati, upravo u Lazaretima. Sav prihod od prikupljenih sredstava bit će doniran u korist Međunarodnog Crvenog križa i lokalnih dobrotvornih organizacija.

Live stream može se pratiti OVDJE.

Pročitajte još

IDEMO U DRIVE-IN KINO! Tri dana filmskih klasika u Luci Gruž

Dulist

#DuListovđardin IDEALNO MUŠKO CVIJEĆE Macanove orhideje

Dulist

ARIANA ŽUSTRA Volim stvarati ‘sonic world’ – misteriozan i melankoličan, istovremeno dramatičan i razigran!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija