Grad

OVOG ČETVRTKA Ponovna javna rasprava o izmjenama PPU-a i GUP-a Grada Dubrovnika

OVOG ČETVRTKA Ponovna javna rasprava o izmjenama PPU-a i GUP-a Grada Dubrovnika

Javna izlaganja o Prijedlozima Planova održat će se u četvrtak, 10. listopada 2019. u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, i to izlaganja o:

– o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika u 10:00 sati

– o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana uređenja Grada Dubrovnika u 11:00 sati

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na izmijenjene Prijedloge Planova sudionici u javnoj raspravi mogu dati postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, te davanjem svojih prijedloga i primjedbi u pisanom obliku dostave na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, od 7. do zaključno 16. listopada 2019. godine.

Sukladno članku 104. Zakona o prostornom uređenju nova mišljenja, prijedlozi i primjedbe na izmijenjeni Prijedlog Plana mogu se podnositi samo u vezi s dijelovima Prijedloga Plana koji su u odnosu na prvi Prijedlog izmijenjeni.

Predmetne izmjene i dopune odnose se isključivo na:

1. planiranje ribarske luke na lokaciji „Shell“ u okviru luke otvorene za javni promet u Sustjepanu,

2. planiranje lokacije reciklažnog dvorišta na predjelu Kaćigruda u Orašcu,

3. osiguravanje planskih preduvjeta za pristupnu cestu Tehničko-tehnološkom bloku Osojnik,

4. osiguravanje planskih preduvjeta za izgradnju nove pristupne ceste stambenom naselju na Nuncijati radi poboljšanja infrastukturnih rješenja na području Nuncijate i radi stvaranja preduvjeta za realizaciju stambenog naselja za branitelje na Nuncijati te

5. osiguravanje planskih preduvjeta za rekonstrukciju ceste – Ulice kardinala Stepinca radi kvalitetnog rješavanja prometa tog gradskog područja.

Prijedlozi i primjedbe moraju biti čitko napisane te moraju sadržavati ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, na telefon +385 (0)20 351 811 ili e-mail: urbanizam@dubrovnik.hr

Javni uvid trajat će 10 dana, od 7. do zaključno 16. listopada 2019. godine svaki radni dan od 09.00 do 15.00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, na mrežnim stranicama Grada Dubrovnika te u informacijskom sustavu prostornog uređenja.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist