Natrag
23.4.2019 16:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ovo što vam prikazuju je karcinom!”

8.1.2013 @ 18:56 Dulist Aktualno

Podijelite:

Novinarka Branka Šeparović, 30 godina članica Greenpeacea, kazala je kako predstavnici izrađivača studije vrijeđaju sve prisutne svojim stavovima.

– Na Srđu ništa ne treba, nego čista nedirnuta priroda. Jer svako zadiranje u nju, posebno urbanim kičem, je katastrofa. Dobro je u svemu tome što vas je gospodin iz jedne mediteranske zemlje potaknuo na razmišljanje. Na referendumu odbacite projekt, a onda promislite što ćete dalje – kazala je Šeparović. Golf je prozvala 'zelenim betonom' koji uništava okoliš.

– Sve treba zaustaviti na referendumu. Ovo što vam prikazuju je karcinom – zaključila je Šeparović.

Đuro Capor iz inicijative Srđ je naš upozorio je izrađivače studije kako su u svom djelu naveli koncesiju Razvoj Golf nad vodom.
– Nešto što je Razvoj Golf naručio kao propagandni materijal postao je stručna podloga. Međutim, kod stručnjaka ona nije prošla, jer je ocjenjena kao nezadovoljavajuća. Kako niste prepoznali da su tvrdnje netočne i neuvjerljive? – pitao je stručnjaka za turizam Hrvoja Pendu.

– Kako ćemo biti golf destinacija kad nigdje u blizini nisu planirani golf tereni, a trebalo bi ih biti barem pet. Laž je da ćemo postati golf destinaciju – kazao je Capor. Ivan Kusalić mu je odgovorio kako se golf tereni planiraju na području Crne Gore, ali i na predijelu Tri Sestrice i u Konavlima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana