Natrag
18.2.2019 19:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ovo je tek generalna proba”

15.4.2013 @ 13:06 Ana Prohaska Politika

Podijelite:

Povodom jučerašnjih izbora za EU parlament, predstavnici HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčević danas su organizirali konferenciju za novinare.

– Ovo je rezultat rada naše stranke, ali i nesposobne Vlade. Ovo je velika pobjeda u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na nacionalnoj razini. Naša koalicija je ponosna jer je ovo četvrti rezultat u Republici Hrvatskoj. Želim također istaknuti da od 17 općina, u samo 3 nismo pobijedili, a od 5 gradova, u svih 5 je HDZ pobijedio, i u Metkoviću i u Korčuli i u Dubrovniku. Čestitam i Valjalu jer od 12 zastupnika, 3 su iz Dubrovnika – istaknuo je Branko Bačić.

Ivo Šimunović predstavnik HSP-a dr. Ante Starčević istaknuo je kako su "ovo impozantne brojke HSP-a Ante Starčević".
– Zasućimo rukave, idemo u novu pobjedu, u drugo poluvrijeme, a sudačka nadoknada će biti prijevremeni parlamentarni izbori – napomenuo je.

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je kako je „rijeć o rezultatu  konsolidiranog HDZ-a“.
– Ovo je dokaz da smo jači u svim županijama. Rezultati pokazuju da je kukuriku vlast dobila žuti karton. Ovaj rezultat nas čini uvjerenima da ćemo pobjediti u svim gradovima u Županiji, ali i općinama– naglasio je.

Teo Andrić, kandidat HDZ-a za dubrovačkog gradonačelnika zahvalio se svim biračima koji su izašli na izbore, bez obzira za koga su glasali.

-Ipak smo mi sanjali tu Europu. Rezultat nije neočekivan i nadali smo mu se. Rezultat  pokazuje da su građani nezadovoljni i na lokalnoj i na nacionalnoj razini. Ovo je naša generalna proba, stoga dođite na premijeru- poručio je Andrić.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana