DuList IN

Ovo je Dubrovčanin kojeg ljubi Tatjana Dragović

Vlaho Arbulić

Bivša supruga teniskog asa Gorana Ivaniševića u vezi je s 12 godina mlađim manekenom i studentom zagrebačkog FER-a Vlahom Arbulićem, koji nije osvojio samo njeno srce nego i simpatije njene djece.

O njihovoj vezi priča se već neko vrijeme, a razlika u godinama, čini se, ne predstavlja im nikakav problem.

Brojni svjedoci, kako pišu mediji, vidjeli su kako Tatjana i Vlaho na javnim mjestima izmjenjuju nježnosti! Doznaju i da su i Novu godinu dočekali u jednom omiljenom beogradskom okupljalištu, gdje su Tanji i Vlahu društvo radila i njezina djeca.

Vlaho, inače maneken, glazbenik i student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, svijet modelinga, koji ga je i proslavio, ipak stavlja na ne toliko važno mjesto svojih prioriteta!

– U mom slučaju se to dogodilo, u početku sam malo okljevao s tim. Mislio sam da je to malo u opreci u onim što radim na drugoj strani, sa faxom, i odlučio probati”, rekao je Vlaho o svoje dvije karijere.

U manekenstvu se, baš kao i Tatjana, itekako probio i danas je jedan od najtraženijih hrvatskih modela, no on želi osvojiti jedno drugo tržište. Ono glazbeno!

– Sve više i više što vrijeme odmiče, se kristalizira da je to ono što me najviše odvlači. Tako da, radim na nekim projektima sa jako ozbiljnim ljudima, ne volim govoriti unaprijed, nadam se da će vrijeme donijeti trenutak da sve emocije pokažem – kaže Vlaho o svojoj glazbenoj karijeri.

O Tatjaninim smo emocijama nešto češće čitali po tabloidima koji su secirali njezin privatni život, koji i da je htjela, često nije mogla skriti! Tako je njezina avantura s deset godina mlađim nogometašem Markom Šimićem, završila na naslovnici tjednika Story te označila početak kraja njezina braka s proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

Nakon razvoda, Tatjanino je srce, govorilo se, pripalo još jednom nogometašu, Niki Kranjčaru, no oboje su putem svojih odvjetnika to demantirali.

Tabloidima je do sada prilično nezanimljiv bio upravo Vlaho, koji je donedavno bio u vezi s manekenkom Miom Matić.

Njih dvoje misle i više nego ozbiljno.

 

 

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist