Vaše vijesti

OVO IM JE 1001 NOĆ OVDJE! Austrijanci Momo i Ingrid gosti su Štikovice već 40 godina

‘Upoznajte Momu i Ingrid, oni dolaze u Štikovicu već 40 godina… Danas im je 1001 noć koju provode u svog domaćina, gospara Iva’, piše ekipa iz konobe Veranda u svom facebook postu, a u kojem su nam kratko ispripovijedali Priču o 1001 noći – prijateljstvu koje se između njih i austrijskog bračnog para rodilo još 2015. godine te koje opstaje unatoč grubim vremenima.

‘Ljubav je to velika prema ovom gradu, malom mjestu i svim ljudima Štikovice. Nisu više gosti, već prijatelji i obitelj. Naše prve sezone, 2015. su ušli u naš restoran i u naš život. I otada traje naše prijeteljstvo, prate nas u našem razvoju baš poput mnogih drugih koji nas posjećuju iz godine u godinu. Momo se zapravo zove Herbert, a zašto Momo? Pa zato jer je gospar Ivo u jednom trenutku imao dva Herbera kod sebe i našeg je prozvao Momo… Momo i Ingrid dolaze iz Austrije i pravi su primjer vjernosti i poštovanja tradicije i ljubavi prema gradu Dubrovniku’, stoji u objavi Konobe Veranda u kojoj poručuju svojim dragim višegodišnjim posjetiteljima:

‘Čestitamo! Želimo im još mnogo dana, noći i godina u Štikovici, dobrodošli svi!’

Mi se pridružujemo lijepim željama i nadamo se kako ćemo sve ćešće slušati turističke priče poput ove.

Foto: Facebook/Konoba Veranda

Pročitajte još

MARKO-MIŠO MUJAN Naherene petokrake

Dulist

ŠALJE ČITATELJICA IZ GRUŽA Dva mala guštera uživaju na suncu

Dulist

‘EVO NEŠTO LIJEPO’ Čitateljica: ‘Između smeća koje pliva Gružom snimila sam meduzu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija