Natrag
23.3.2019 19:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ovako oni odrađuju posao”

5.11.2011 @ 14:00 Barbara Đurasović Politika

Podijelite:

Županijski HDZ jutros je ekspresno sazvao konferenciju za novinare, nakon što je u kinu Sloboda Kukuriku koalicija predstavila svoj predizborni program.

I suprotno od onog kako smo navikli da se pressice održavaju u stranačkim prostorijama, Frano Matušić je novinare 'izveo' na teren i to na Medarevo pred nikad dovršeni dom umirovljenika.

– Ovako bi izgledala cijela Hrvatska. Jasno je kako je oni djeluju i što možemo očekivati u Hrvatskoj ako oni preuzmu vlast – obrušio se Matušić na Kukuriku koaliciju ispred doma umirovljenika kojemu je županijski predsjednik HDZ-a dodao i epitet 'Čačićev'.

-To je navjerodostojniji plakat Kukuriku koalicije, jer upravo je ovo plakat kako oni odrađuju posao. Ovaj objekt je prije 20 godina dobila firma Coning od Radimira Čačića. Dobila je kompletan iznos novca, koji je uzet u cijelosti, a vidite kako danas izgleda – kazao je Matušić, konstatirajući kako se 'na ovom mjestu može dobiti samo tetanus'.

Župan dubrovačko – neratvanski Nikola Dobroslavić osvrnuo se na cestu prema Dubrovniku koju bi Kukuriku koalicija gradila preko BiH.
-To je još jedna uvreda stanovnicima naše Županije, isto kao i govoriti u našoj Županiji da most ne treba i da se neće graditi i da on ne vodi nikamo – istaknuo je Dobroslavić.

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana