Natrag
19.2.2019 14:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ovako izgleda Zakon o životnom partnerstvu!

2.12.2013 @ 21:22 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Zakon o životnom partnerstvu uskoro u saborskoj proceduri: Cilj je manjinskoj skupini osigurati prava koja nikog drugog ne ugrožavaju.

– Uključite se u javnu raspravu, poziva Vlada na svom Facebook profilu, a uskoro su se polemici pridružili brojni korisnici društvenih mreža.

Nacrt prijedloga Zakona o životnom partnerstvu  izradila je radna skupina osnovana u Ministarstvu uprave čiji članovi su predstavnici tijela državne uprave, predstavnici LGBT udruga, pravni stručnjaci i Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova.

– Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 06. prosinca 2013. godine dostave svoje prijedloge i komentare na predloženi nacrt prijedloga zakona, naročito na pitanja istaknuta u dokumentu za savjetovanje, putem ovog obrasca na e-mail adresu: savjetovanje@uprava.hr – kažu iz Vlade.

Prijedlog nacrta pročitajte ovdje.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana