Natrag
25.3.2019 11:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

OVAKO će od ponedjeljka voziti Libertas

31.10.2013 @ 19:44 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Zbog građevinskih radova u ulici Petra Krešimira IV na dijelu od vatrogasne postaje do ulice Put od Bosanke autobusi javnog gradskog prijevoza od 4. studenog prometovat će po novom režimu.

Naime, kako stoji na službenoj stranici JGP Libertas, gradski prijevoznik uvodi privremenu autobusnu stanicu u prometnom traku Zagrebačke ulice (ispod vatrogasne postaje). tako će se promet od vatrogasne postaje do Viktorije odvijati u obrnutom smjeru ulicama Iza Grada i Frana Supila.

Iz Libertasa ističu kako linija 5 do završetka radova neće prometovati, a umjesto nje će biti uveden minibus koji će povezivati putnike na relaciji Ilijina Glavica-Ploče-Banje-Viktorija-priključak-državna cesta D8-Ilijina Glavica. Minibus će s Ilijine Glavice polaziti po voznom redu koji će biti objavljen na autobusnim stajalištima i web stranici Libertasa.

Nadalje, linija 8 do završetka radova neće prometovati s Viktorije, već će po važećem voznom redu prometovati s Ilijine Glavice.

Linija 17 neće prometovati do Ploča, već će Zagrebačkom ulicom prometovati do Pila, odakle će i polaziti pet minuta kasnije u odnosu na postojeći vozni red.
Linija Mokošica-Ploče će umjesto u 7:15 i 13:10 sati iz Mokošice polaziti u 7:05 i 13:00 sati. Prometovat će Zagrebačkom ulicom do nove autobusne postaje ispod vatrogasne postaje.

Linija Glavica Babinog Kuka – Pošta Lapad – Ploče će umjesto u 7:10 i 13:10 sati s Glavice Babinog Kuka polaziti u 7:00 i 13:00 sati. Prometovat će Zagrebačkom ulicom do nove autobusne postaje ispod vatrogasne postaje.

Linija Donji Brgat-Gornji Brgat-Gruž-Ploče će umjesto u 7:15 sati iz Donjeg Brgata polaziti u 7:05 sati. Prometovat će Zagrebačkom ulicom do nove autobusne postaje ispod vatrogasne postaje.

Uz to, vrijedi istaknuti kako će sve prigradske linije u smjeru istoka s polascima iz Dubrovnika prometovati preko Ilijine Glavice, te državnom cestom D8 prema krajnjim odredištima.

Iz Libertasa također obavještavaju kako će također od ponedjeljka, 4. studenog, stupiti na snagu novi, 'zimski' vozni red u gradskom i prigradskom prijevozu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana