Natrag
17.2.2019 04:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

OVAKO će od 7. siječnja voziti Libertas

3.1.2014 @ 11:41 Baldo Marunčić Aktualno / Grad

Podijelite:

Libertas Dubrovnik obaviještava građane kako će od utorka, 7. siječnja, zbog građevinskih radova u ulici Iza Grada doći do promjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza.

Tako će linija broj 8 „Viktorija – Gruž“ po postojećem voznom redu prometovati s Viktorije do Ploča te će preko Žičare ulicom Druge Dalmatinske Brigade prometovati do Dupca. S Dupca će prometovati preko Ilijine Glavice ulicom Vladimira Nazora i Vukovarskom ulicom do stanice Tommy, odakle će postojećom trasom prometovati do Autobusnog kolodvora te preko Šipčina i Ilijine Glavice natrag na Viktoriju.

Linija broj 17 „Bosanka – Pile“ neće polaziti s Ploča, već s Pila 5 minuta kasnije u odnosu na postojeći vozni red. Polaskom s Bosanke linija 17 dolazit će na Ilijinu Glavicu odakle će ulicom Vladimira Nazora i Vukovarskom ulicom dolaziti do autobusne postaje kod zgrade Grawe osiguranja te ulicama Dr. Ante Starčevića i Branitelja Dubrovnika prometovati do Pila.

Linija broj 5 „Viktorija – Babin Kuk“ do završetka radova neće prometovati.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana