Grad

Ovako će izgledati Sanitatova garaža s 400 mjesta u Starčevićevoj ulici

Promet ne može biti riješen bez rješavanja prometa u mirovanju – rekao je gradonačelnik Mato Franković dodavši kako Dubrovnik ima velike, široke ulice, poput Iva Vojnovića, Vukovarske…, no one su značajnim dijelom zauzete parkirnim mjestima.
-Micanjem automobila s ceste ulice će postati puno prohodnije i zato je potrebno graditi garaže – rekao je dalje Franković dodavši kako ih Grad projektira na dva ključna mjesta. Jedno od njih je u ulici dr. Ante Starčevića, iza zgrade OTP banke. Izrađen je idejni projekt buduće garaže s 400 parkirnih mjesta, a krenulo se i u izradu glavnog projekta. Garažu će, dodao je gradonačelnik, graditi Sanitat.
– Kad bi se ona izgradila sva vozila bi se iz Vukovarske ulice i Ulice dr. Ante Starčevića maknula tako da bi one postale brže i prohodnije – zaključio je gradonačelnik.

Pročitajte još

DAJTE SVOJE PRIJEDLOGE Grad pokrenuo javno savjetovanje o zakupu javnih površina

Dulist

ODLIČNA VIJEST Trima gradskim braniteljima uručeni ugovori za otkup stanova, kroz pola godine kreće izgradnja na Nuncijati

Dulist

SHEMA ŠKOLSKOG VOĆA Grad osigurao tjedne obroke voća za školarce

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija