Grad

Ovako će izgledati Sanitatova garaža s 400 mjesta u Starčevićevoj ulici

Promet ne može biti riješen bez rješavanja prometa u mirovanju – rekao je gradonačelnik Mato Franković dodavši kako Dubrovnik ima velike, široke ulice, poput Iva Vojnovića, Vukovarske…, no one su značajnim dijelom zauzete parkirnim mjestima.
-Micanjem automobila s ceste ulice će postati puno prohodnije i zato je potrebno graditi garaže – rekao je dalje Franković dodavši kako ih Grad projektira na dva ključna mjesta. Jedno od njih je u ulici dr. Ante Starčevića, iza zgrade OTP banke. Izrađen je idejni projekt buduće garaže s 400 parkirnih mjesta, a krenulo se i u izradu glavnog projekta. Garažu će, dodao je gradonačelnik, graditi Sanitat.
– Kad bi se ona izgradila sva vozila bi se iz Vukovarske ulice i Ulice dr. Ante Starčevića maknula tako da bi one postale brže i prohodnije – zaključio je gradonačelnik.

Pročitajte još

OPARA I FRANKOVIĆ Nećemo dozvoliti da ovakav zakon nastavi smanjivati kvalitetu života

Dulist

Dogovoreni bolji radni uvjeti za djelatnike Libertasa

Dulist

SUGRAĐANIN ZGROŽEN ‘Vozač 17-ice nije curi htio dati kartu, poslao ju je na trafiku, a onda joj pobjegao’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija