Crna kronika

Otvorio vrata auta u koja se zabio moped

MUP Prometna policija

U dvije prometne nesreće ovog četvrtka dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede. Ozlijeđeni su putnik na mopedu koji je udario u otvorena vrata vozila  zaustavljenog na cesti i vozač automobila koji nije poštivao prednost pri uključivanju na glavnu cestu.

– U ulici Frana Supila u Dubrovniku, oko 11.50 sati, 32-godišnjakinja, koja je upravljala osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, se zaustavila na kolniku nakon čega je otvorila vrata vozila u koja je udario moped, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 30-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede neopasne po život zadobio je 35-godišnji putnik na mopedu koji je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je 30-godišnji vozač mopeda zadobio lakše tjelesne ozljede – priopćila je Marija Gjenero, glasnogovrnica PU DNŽ.

Također navodi kako je u ulici A. Stepinca u Opuzenu, oko 22.10 sati, 45-godišnjak upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka kada se dolaskom do raskrižja sa cestom uključio promet, a da nije propustio osobno vozilo, dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak.
– Izvršenim alkotestiranjem 45-godišnjem vozaču je izmjereno 0,75 promila alkohola u krvi. Nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja u Metkoviću, 45-godišnji vozač je prevezen u splitsku bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju, a 40-godišnjem putniku iz njegovog vozila i 57-godišnjem vozaču su konstatirane lakše tjelesne ozljede – piše u izvješću Gjenero.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist