DuList IN

OTVORENO KLIZALIŠTE Pjesma, ples i vesela povorka za početak Zimskog festivala

OTVORENO KLIZALIŠTE Pjesma, ples i vesela povorka za početak Zimskog festivala

Sunčana subota savršeno je vrijeme za otvaranje još jednog Zimskog festivala. Ovoga puta govorimo o dječjem zimskom programu koji je službeno otvoren u Uvali Lapad.

-Srećom vrijeme nas je poslužilo ove subote pa na ovako sunčan dan otvaramo dječji program Festivala, trećom Šarenom zimom u Uvali. Sutra otvaramo Mokošicu, a večeras centralni dio festivala i vjerujem da će svi naći nešto za sebe, pogotovo najmlađi koji će imati prilike sudjelovati u brojnim radionicama. Ove godine imamo nikad bogatiju ponudu i na kućicama pa će i tu biti velikog izbora hrane i pića. Osobno mi je najdraži dječji program jer vidim koliko djeca uživaju u njemu, počevši od predstava pa sve do radionica. Toga uistinu nedostaje, a djeca se najviše vesele Božiću i blagdanskom razdoblju. Mislim da nema potrebe ići van Dubrovnika kako bi djeca osjetila čari Božića jer i ovdje je sve spremno za njih – poručio je na otvaranju gradonačelnik Mato Franković.

Program naziva ‘Šarena zima u Uvali’ započeo je u 10.45 povorkom kroz Uvalu Lapad uz Gradsku glazbu i Mažoretkinje grada Dubrovnika, a uslijedilo je otvaranje klizališta u 11 sati uz nastup Plesnog studija Lazareti. Za vrijeme trajanja festivala, lapadskom šetnicom prometovat će i Adventski vlakić, besplatan za sve putnike, dok je radno vrijeme klizališta svakim danom od 9 do 22 sata.

Pročitajte još

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist