Natrag
18.2.2019 20:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otvorene prostorije udruge za Down sindrom

29.12.2012 @ 16:16 Baldo Marunčić Zanimljivosti
7;7

Podijelite:

Danas su na adresi u ulici Iva Vojnovića otvorene novouređene prostorije Udruge za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije.

 Prostorije su uređene uz pomoć Grada Dubrovnika i poduzetnice Marine Sršen te zahvaljujući uspješno završenoj humanitarnoj akciji “Dajmo ljubav djeci ljubavi” u kojoj je prikupljeno više od 300 tisuća kuna, a bit će od velike pomoći za 25 djece u starosti do 16 godina koje ova udruga okuplja.

Gradonačelnik Vlahušić tom je prilikom uručio božićni poklon udruzi u iznosu od pet tisuća kuna.

– Drago nam je da je naš rad koji traje već četiri i pol godine prepoznat. Ovaj prostor dodijeljen je prvenstveno djeci s Down sindromom. Sredstva prikupljena u humanitarnoj akciji uložili smo u adaptaciju prostora i opremu, a slijedi ulaganje u tehničku opremu, kao što su laptopi i projektori i dio didaktičkog materijala te financiranje rehabilitatora – rekla je Katja Mišeta, predsjednica udruge.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana