DuList IN

Otvorene prijave za audiovizualni laboratorij ‘Zamišljajući Europu’

Otvorene prijave za audiovizualni laboratorij 'Zamišljajući Europu'

Otvorene su prijave za audiovizualni laboratorij „Imagining Europe“ (Zamišljajući Europu) koji Young European Cinema On The Move organizira u suradnji s udrugom Kinookus.

„Zamišljajući Europu“ međunarodni je audiovizualni i kreativni laboratorij osmišljen za mlade između 13 i 19 godina kojim se želi potaknuti promišljanje o Europi, uz istovremeno istraživanje izražajnih mogućnosti video formata, mobilne telefonije i takozvanog mobile learninga.

Laboratorij će voditi Lorenzo Vignolo, afirmirani talijanski filmski i video redatelj, autor preko 120 glazbenih spotova, a sudionici će tijekom laboratorija, uz pomoć aplikacija na mobitelima, snimiti kratki video uradak na temu prehrambene sigurnosti i održivog razvoja.

Zamišljajući Europu odvijat će se od 18. do 21. lipnja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku i u Parku Gradac, u okviru Terra Madre Balkan susreta.

Sudjelovanje na laboratoriju je, uz prethodnu prijavu, besplatno. Broj mjesta je ograničen, a sudionici se na laboratorij mogu prijaviti putem elektroničke pošte na adresu: kinookus@gmail.com.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist