Aktualno

Otkazan let iz Zagreba, provjerite raspored

Dogovor između tri sindikata i Uprave Croatie Airlines nije postignut i jutros u 6 sati počeo je štrajk Hrvatskog sindikata prometnih pilota, Sindikata kabinskog osoblja i Samostalnog hrvatskog sindikata zaposlenika u zrakoplovstvu.

Između 11 i 12 u štrajku će im se pridružiti i zemaljsko osoblje domaćeg avioprijevoznika.

Zbog ovog štrajka u dubrovačkoj zračnoj luci došlo je do poremećaja, iako manjih.

-Let iz Zagreba prema Dubrovniku koji je trebao sletjeti u 11.45 otkazan je, a jutarnji let iz Dubrovnika za metropolu kasnio je dva sata – rekao nam je direktor ZL Dubrovnik Roko Tolić.

Kako doznajemo za tri leta osiguran je zamjenski avioprijevoznik, a riječ je letu iz Atene, te dvije linije iz Dubrovnika za Zagreb.

Kako javljaju iz CA, u slučaju da putnik zatraži povrat novca za kupljenu kartu, na raspolaganju su mu sljedeće mogućnosti:

– potpuni povrat novca za neiskorištene karte

– djelomični povrat za djelomično iskorištene karte

– potpuni povrat novca uvećan za 25 posto neto tarife

– u tom se slučaju ne isplaćuje novac nego se izdaje vrijednosni dokument koji se može zamijeniti za kartu za neki od letova Croatie Airlinesa.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti u Kontakt-centru na besplatnom broju telefona 0800 77 77 te na brojevima 062 500 505 i +385 1 6676 555. Radno vrijeme kontakt-centra za trajanja štrajka je od 7 do 21 sat.

Pročitajte još

LJETO U VALAMARU Night at the Oscars i animirani filmovi u Parku Maslinata

Dulist

VLADA POPUSTILA Sutra odluka o povećanju kvote za strane radnike

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist