Natrag
17.2.2019 04:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otac i sin Sukno: Ovo je medijski linč

16.8.2012 @ 19:21 Andrea Falkoni Račić Sport

Podijelite:

Otac i sin Sukno, Goran i Sandro odlučili su prekinuti trodnevnu medijsku šutnju zbog, naveli su, medijskog linča kojega nad njima provodi Uprava Vaterpolskog kluba Jug, izjavili su za RTL televiziju.

Goran Sukno, sportski direktor Juga, pred kamerama se rasplakao, dok je Sandro konačno obznanio razlog zbog kojega nije došao na Stradun s ostalim Jugovim igračima proslaviti zlatnu olimpijsku medalju. Po slijetanju na aerodrom čuo je kako mu se ocu prijeti – otkazom.

– Bio sam shrvan i nisam bio u stanju doći i pozdraviti najbolju publiku na svijetu. Dotukle su me provokacije od strane Uprave Juga, kako dugogodišnje tako i ove u zadnjih par dana koje se pojavljuju kroz novine. Nisam se mogao pojaviti – izjavio je Sandro, a na sve se nadovezao i otac Goran:

– Poslije ovakvog uspjeha na neki je način ostala jedna gorčina naročito meni u odnosu na Sandra koji nije uspio proslaviti to u Gradu – rekao je i rasplakao se pred kamerama Goran Sukno.

A razlog nesporazuma s Upravom Juga jest Sandrov prelazak u riječko Primorje. Uprava Juga je, naime, uvjerena kako to po ugovoru nije moguće, već se mladi Sandro iz Pro Recca može vratiti jedino u Jug.

– Sve piše točno da ja nakon tri godine moram pričati s Jugom, a prošla je tek jedna godina – izjavio je Sandro Sukno.
– Mene optužuju da sam neki manager i da sam u London išao zbog toga. To je krajnje nekorektno – izjavio je otac Sukno.

Na kraju su poručili kako im nije jasno zašto Uprava Juga, ako je sve istina kako oni kažu, ne rješava stanje pravnim putem, a ne medijskom hajkom.

– Njihovu zloću i gnjev te pokušaj uništavanja jedne uspješne obitelji ne mogu razumjeti – zaključio je Sandro, poručivši da će bez obzira na sve iduće sezone nositi kapicu Primorja.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana