Natrag
23.4.2018 22:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Otac i sin Melato šverc kokaina vodili iz Dubrovnika?

1.6.2012 @ 22:52 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Antonio (56) i Alessandro Melato (26), otac i sin, talijanski državljani iz Padove, uhićeni su u nedjelju u Dubrovniku zbog tjeralice Interpola koja ih sumnjiči za šverc kokaina i pranje novca.

Alessandro Melato već sedam godina živi u Dubrovniku kod nevjenčane supruge, dok otac Antonio od 2006. godine ima registriranu tvrtku za hotelijerstvo. Kako dulist doznaje Antonio je jedini osnivač i direktor  tvrtke Konjić sa sjedištem u Mandaljeni.

Otac i sin prebačeni su u Split, a na ispitivanju kod suca Slavka Lozine zanijekali su krivnju, no nisu htjeli dalje odgovarati o okolnostima djela koje im se stavlja na teret. Međunarodnu tjeralicu raspisao je ured Interpola u Rimu, no sudac Lozina o detaljima nije htio – donosi Index.hr.

Branitelji Melatijevih, odvjetnici Dragan Pištalo i Jadran Franceschi spremaju žalbe na ekstradicijski pritvor koji je odredio sudac Lozina. Franceschi je već imao uspjeha na tom polju. Nakon dosta muke iz zatvora je izvadio švicarskog biznismena Mattea Coverija kojeg su tražili u Panami zbog više kaznenih djela iz oblasti gospodarskog kriminala – navodi Index.hr.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana