DuList IN

OSVRTI I ŽELJE Što su sebi u 2016. zaželjeli Daisy May i diobanoba?

Kad bi me pitali da ponovim staru 2015., učinila bih to bez oklijevanja. Pamtit ću je po puno novih i zanimljivih ljudi s velikim srcem koji su učinili da sve vidim jasnije, da sve komplicirano postane jednostavnije, da se smijem svaki dan i da se ne bojim pokazati sve što jesam. Sigurno sam se počela manje ‘sekirat’ jer sam napokon shvatila što to čini zdravlju. Više cijenim sve što sam prije uzimala zdravo za gotovo. Teško da ću zaboravit ovo ljeto, sva mjesta i toliko ispunjene dane. Bilo je i dosta novih projekata, za koje volja uvijek samo raste. U novoj godini ću imat iste loše navike, jednako ću zabušavat i imat ću poneke loše dane. Jer to je tako, teško je donositi prave odluke i teško ih se držati. Tako godina za godinom i onda staneš i pitaš se što si postigao. Ipak, neke stvari možemo mijenjati, pa stoga kao i uvijek želim da svi manje preživljavamo, a više stvarno živimo. Želim da se ne bojimo biti otvoreni i da se razumijemo. Probajmo gledati na stvari iz drugog kuta. Želim da pričamo, pijemo kafe i smijemo se, nekad i do suza, da pjevamo i plešemo, da smo strpljivi i da volimo. I najbolje što su me ove godine naučili: ‘najgore ti se sekirat!’ – rekla je pjevačica Daisy May.

– Naša 2015. godina je bila miješana salata dobrih i loših osjećaja i događaja, od kojih ćemo pamtiti samo dobre sastojke. Zadovoljne smo i sretne, jer smo, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu stekle mnoga nova, lijepa poznanstva i prijateljstva. 2015. godine nam se dogodilo nekoliko uspješnih izložbi od kojih bi izdvojile onu u Zagrebu u galeriji Greta, s Ćirom Blaževićem i Goranom Bogdanom. Od 2016. očekujemo da bude godina s malo više razumijevanja i pozitivnih misli, a da sve lijepe stvari iz 2015. godine nastave gaziti s nama i u novoj godini. Svima želimo uspješnu i pozitivnu novu godinu, punu zdravlja, ljubavi, para i čokoladnog sladoleda, dakle veselja! – ističu umjetnice diobanaoba.

Pročitajte još

Šipan će i ove godine ugostiti male filmaše

Dulist

PREKRASNI OTOČKI AMBIJENT G Chelo restoran i Kalamota Beach House predstavili se Dubrovčanima

Dulist

SAM COLLINS PRIREĐUJE PARTY Jedan od najpopularnijih njemačkih DJ-eva stiže u Rixos Premium Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija