Kultura

Osvojite ulaznice za „Mizantropa”

Osvojite ulaznice za „Mizantropa”

U suradnji s Kazalištem Marina Držića vodimo Vas na izvedbe sjajne predstave „Mizantrop” ovog petka i subote. Moliereova britka kritika društva iz XVII. stoljeća i te kako je uspješno ocrtala sljepoću (i) našeg vijeka.

Pogledajte je u dubrovačkom teatru na izvedbama ovog petka i subote u 19,30 sati. Predstavu Jean-Baptiste Molierea “Mizantrop” režirao je Dražen Ferenčina, a igraju Vinko Štefanac, Hrvoje Sebastijan, Slaven Sven Špišić, Glorija Šoletić, Helena Kovačić, Izmira Brautović, Zdeslav Čotić, Edi Jertec, Marin Tudor, Emerson de Souza Cruz.

Glavni junak Alceste u svojoj optužbi prijetvornosti i nemorala u „Mizantropu“ vodi usamljenu bitku i u društvu, i na sudu i u ljubavnim jadima, pred publikom riječju i simboličkom sinergijom sa scenografijom razotkrivajući sloj po sloj sav čemer i bijedu međuljudskih društvenih odnosa.
Svoje mjesto u teatru osigurajte rezervacijom na tel 321-088.
 

Kako osvojiti ulaznice
 
Po dvije ulaznice za izvedbe „Mizantropa“ u petak i subotu možete osvojiti ukoliko budete najbrži u slanju e-maila s naznakom „Želim na Mizantropa“ na našu poznatu adresu info@dulist.hr. Navedite ime i prezime, broj telefona/mobitela i naznaku želite  li 2 ulaznice za petak ili subotu.
 

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

U KUĆI BUKOVAC Prva ovogodišnja Art&Wine radionica

Dulist

[FOTO] ODRŽAN KVIZ O KULTNOM SERIJALU Tko zna najviše o ‘Gospodaru prstenova’?

Dulist