Natrag
23.5.2018 09:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

OSVANULA FOTOGRAFIJA Tko je ‘natamburao’ Mara Peraka?

15.1.2018 @ 17:45 Dulist Sport

Podijelite:

‘Tko je natamburao Mara Peraka?’ ‘A kako tek izgleda onaj drugi?’, pitaju se naši čitatelji koji su nas upozorili na fotografiju koju je dubrovački MMA borac i član UFC Gladijatora Maro Perak objavio na svom Facebook profilu.

-Ma nema borca koji batina nije dobio pa tako ni ja. I još ću ih dobiti, a još više dati! – rekao nam je Perak u odgovoru, a potom objasnio kako je riječ o njegovom posljednjem meču u FFC organizaciji, kad je u zagrebačkoj Areni pretrpio poraz u borbi za pojas FFC-a, a zbog svoje ishitrene reakcije.

-Borba je bila ‘li-la’, čak sam trebao pobijediti jer sam bio domaći predstavnik. Međutim, obojica smo bili ‘mrtvi umorni’, publika je počela zviždati zbog naše navodne neaktivnosti pa sam se zaletio šakama na njega, završili smo u parteru, ja sam zapeo glavom za konopce, a on me uspio pogoditi te je sudac prekinuo borbu – ispričao je Perak.

Inače, Perak se već neko vrijeme naporno priprema za nastup na Noći Gladijatora 12, gdje će se sučeliti Goranu Reljiću. Bit će to borba večeri na turniru kakav na ovim prostorima, barem po imenima, još nije viđen.

-Sve je posloženo da fanovi budu zadovoljni. Naš klub je najbolji u regiji te smo htjeli izazvati najbolje borce iz drugih klubova. Ako dobijem Reljića trebao bih se boriti za pojas prvaka FFC-a u Las Vegasu. Nuđena mi je borba za pojas i prije, ali želim je sam zaslužiti protiv jakog imena – ističe Perak, član dubrovačkog MMA tima ‘Gladijator’, koji je u svijetu stekao ime na poseban način, ne birajući protivnike i boreći se na najjačim turnirima.

-Naš je klupski moto: Nije sramota izgubiti, već bježati od protivnika. Zato u svaki meč ulazimo bez respekta, bez obzira tko bio s druge strane – objasnio je na kraju Perak.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana