Natrag
21.5.2018 01:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Osumnjičena da je prisvojila 9 tisuća kuna pa se kladila

5.6.2012 @ 12:19 Ana Prohaska Crna kronika

Podijelite:

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom osumnjičenom za kazneno djelo pronevjere.

Nju se sumnjiči da je 6. travnja 2012. godine, kao djelatnica jedne sportske kladionice u Dubrovniku, protupravno prisvojila iznos od 9 358 kuna, a koji je potrošila na klađenje. Protiv 21-godišnjakinje slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 4. lipnja, u pretrazi obiteljske kuće na Mljetu, policija je pronašla 538 komada raznog streljiva, 800 gmara eksploziva, 4,2 metra sporogorećeg štapina, 14 detonatorskih kapisli, jednu pušku s užljebljenom cijevi i dr. Oružje i streljivo su oduzeti, a 56-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, dok se protiv 25-godišnjaka biti podnešen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana