Aktualno

Ostojić: Osobno sam za golf!

Ministar turizma Veljko Ostojić osobno podržava gradnju golf terena ne samo u Dubrovniku, nego u cijeloj Hrvatskoj. Rekao je to odgovarajući na pitanje podržava li projekt golfa na Srđu.

– Mislim da je golf nešto što u svakom slučaju treba ne samo ovoj destinaciji nego i cijelom hrvatskom turizmu. Pri tome su brojke oko golfa prilično jasne. Jedno golf igralište s 18 rupa može koštati, naravno brojke variraju od lokacije, negdje oko 5 milijuna eura. Godišnje održavanje golf terena je negdje oko pola milijuna eura i kad se u fisibility studiju određenih komercijalnih objekata uvrste i ti troškovi onda se zna koliko se može graditi.

Dakle, nisam detaljno upoznat s planovima onoga što bi se trebalo dogoditi na Srđu, ali definitivno mislim da o tome odluku treba donijeti na lokalnoj razini, dakle Grad Dubrovnik i Županija. U svakom slučaju ja osobno podržavam izgradnju golf terena – zaključio je Ostojić.

Pročitajte još

Sanitat nastavlja zaprašivanje komaraca, evo gdje i kad

Dulist

NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U TURIZMU Valamar lansirao novu web stranicu

Dulist

MILOSLAVIĆ O PUCNJAVI NA PLOČAMA ‘Ovo je izdvojen događaj, sigurnost na taksi stajalištima nije ugrožena’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija