Natrag
27.3.2019 01:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

OŠTETIO GA ZA 63 TISUĆE KUNA 22-godišnjak krivotvorio ugovor o kupoprodaji motocikla

5.3.2019 @ 12:18 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, utvrdili su da je 22-godišnjak iz Dubrovnika, tijekom listopada 2018.godine, s poznanikom sklopio ugovor o kupoprodaji motocikla te dogovorio da će kao zalog za plaćanje motocikla prepisati svoje osobno vozilo.

Kasnije se utvrdilo da isti nije vlasnik navedenog vozila te da je u kupoprodajnom ugovoru upisao pogrešan broj šasije vozila i kod kasnije preprodaje motocikla krivotvorio potpis vlasnika. Na ovaj način isti je oštetio vlasnika motocikla za oko 63.000,00 kuna. Navedeni 22-godišnjak sumnjiči se za počinjenje dva kaznena djela krivotvorenja isprava i kaznenog djela prijevare te je nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku dostavljena kaznena prijava.

Zatečen s drogom

Protekle nedjelje 3. ožujka u 12,30 sati, u Metkoviću, policijski službenici Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave uhitili su 19-godišnjaka kod kojeg je pronađena pvc vrećica s nešto više od 30 grama marihuane. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, navedeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana