Natrag
18.1.2019 14:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

OŠTEĆENO PET VOZILA ‘Posudili’ tuđe auto pa sletjeli s ceste na parkiralište hotela

17.7.2018 @ 10:28 Dulist Crna kronika

Podijelite:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u nedjelju, 15. srpnja, u Orebiću, oštećeno je čak pet osobnih vozila.

Naime, prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, naknadnim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je maloljetni državljanin Austrije, prethodno neovlašteno uzeo na korištenje osobno vozilo 40-godišnjeg muškarca ispred njegove privatne kuće na Pelješcu te potom predao vozilo na upravljanje svom također maloljetnom prijatelju iz Austrije.

On je, krečući se u pravcu Stona, poradi brzine neprimjerene uvjetima i stanju kolnika, izgubio nadzor nad vozilom te sletio s ceste na parkiralište jednog hotela u Orebiću pri čemu je oštetio četiri parkirana vozila.

Navedeni državljani Austrije nisu zadobili tjelesne ozljede, ali je protiv prvonavedenog podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, dok će drugi maloljetnik biti prekršajno procesuiran temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Ilustracija

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana