Natrag
25.3.2019 15:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

OSPICE MEĐU VIJEĆNICIMA? Kakve će mjere poduzeti Potrebica za Gradsko vijeće?

11.6.2018 @ 15:28 Dulist Grad

Podijelite:

Je li predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica osigurao dovoljno zaštitnih maski za sjednicu Gradskog vijeća koja se održava u trenutku kad su u Dubrovnik stigle ospice?

Pitanje je koje se nametnulo nakon što je stigao poziv za novu sjednicu koja se održava 18. lipnja, a na kojoj će biti više od 40 ljudi. Pa i dvoje liječnika Opće bolnice Dubrovnik, koja je jedan od centara širenja ove zarazne bolesti, ali i liječnica sškolske medicine, inače djelatnica Službe za školsku medicinu Zavoda za javno zdravstvo.

Uz zaštitne maske, Gradsko vijeće trebalo bi osigurati i dovoljno dezificijensa, a pitanje je i je li u ovakvoj situaciji upitno držati upaljenu klimu, odnosno zatvorene prozore na toliki broj ljudi koji će se u tom trenutku naći u Velikoj vijećnici. Jer, uz 25 gradskih vijećnika tu će biti i gradskih pročelnika, PR-ovaca, novinara i snimatelja, gradonačelnik i zamjenice mu, ali i svi direktor gradskih komunalnih poduzeća i ravnatelji javnih ustanova u vlasništvu Grada.

Treba li spominjati kako dobar dio njih svakodnevno dolazi u kontakt s velikim brojem ljudi, a svi znamo kako se ospice jako brzo šire. Tko zna, možda će i sam ravnatelj OB Dubrovnik, inače gradski vijećnik, osigurati za svoje kolege vijećnike dovoljnu zalihu maski kako bi mogli bez straha braniti interese svojih sugrađana.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana