Natrag
19.2.2019 18:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Osnovana Udruga “Mlade nade Mokošice”

3.5.2013 @ 11:45 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Prije dva mjeseca u Mokošici je osnovana, pored udruge mladih „ Libero Mokosi“, i udruga mladih „Mlade nade Mokošice“.

Nedavno  su  predali potrebne dokumente za registraciju..Ova udruga broji oko 40 članova, djevojaka i mladića, uglavnom studenata i srednjoškolaca.koji žive u Mokošici. Osnivanjem udruge „Mlade nade Mokošice“ žele poboljšati kvalitetu života u Mokošici koja nažalost još nema osnovnih kulturnih sadržaja kao što su kino, kazalište, disco ili plesnjak, otvorenu sportsku dvoranu, dom kulture. Svojim  raznim aktivnostima za mlade žele pomoći Mokošici i njezinim mladim žiteljima.

Već ovog proljeća će organizirati koncerte i  sportska natjecanja za mlade Mokošice i to u Eko parku, na igralištu u  Našem domu  te na šetnici uz rijeku Omblu, a zajedno s ekološkim udrugama Mokošice Eko-Omblići, Zeleno Sunce te udrugom mladih Mokošice „Libero Mokosi“ sudjelovati će 11.svibnja 2013. na akciji čišćenja rijeke Omble sa  globalnom ekološkom udrugom GUWAA.

Najveći problem im je prostor za okupljanje i rad udruge te vjeruju da će im Grad Dubrovnik i Mjesni kotar Mokošica pronaći što prije njihovo mjesto pod Suncem!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana