Zanimljivosti

Osnovana Udruga “Mlade nade Mokošice”

Prije dva mjeseca u Mokošici je osnovana, pored udruge mladih „ Libero Mokosi“, i udruga mladih „Mlade nade Mokošice“.

Nedavno  su  predali potrebne dokumente za registraciju..Ova udruga broji oko 40 članova, djevojaka i mladića, uglavnom studenata i srednjoškolaca.koji žive u Mokošici. Osnivanjem udruge „Mlade nade Mokošice“ žele poboljšati kvalitetu života u Mokošici koja nažalost još nema osnovnih kulturnih sadržaja kao što su kino, kazalište, disco ili plesnjak, otvorenu sportsku dvoranu, dom kulture. Svojim  raznim aktivnostima za mlade žele pomoći Mokošici i njezinim mladim žiteljima.

Već ovog proljeća će organizirati koncerte i  sportska natjecanja za mlade Mokošice i to u Eko parku, na igralištu u  Našem domu  te na šetnici uz rijeku Omblu, a zajedno s ekološkim udrugama Mokošice Eko-Omblići, Zeleno Sunce te udrugom mladih Mokošice „Libero Mokosi“ sudjelovati će 11.svibnja 2013. na akciji čišćenja rijeke Omble sa  globalnom ekološkom udrugom GUWAA.

Najveći problem im je prostor za okupljanje i rad udruge te vjeruju da će im Grad Dubrovnik i Mjesni kotar Mokošica pronaći što prije njihovo mjesto pod Suncem!

Pročitajte još

ALARM ZBOG ZMIJE Zatonski vatrogasci intervenirali zbog kravosasa

Dulist

‘GRADA GLADAN’ Važno je odrediti identitet naših javnih prostora

Dulist

Bivši Jugaš spasio od utapanja desetoro kupača

Dulist