Natrag
21.2.2019 09:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Osnovan biciklistički klub Konavle

15.4.2013 @ 3:04 Baldo Marunčić Sport
10;10

Podijelite:

U Cavtatu je osnovan Biciklistički klub Konavle, prvi biciklistički sportski kolektiv na jugu Hrvatske.

Osnivačka skupština održana je u nedjelju 14. travnja u caffe baru Mihael. Za predsjednika kluba izabran je Vlaho Bošković, dopredsjednici su Lukša Čupić i Marin Perković, a članovi Upravnog odbora su Đivo Krilanović i Adrian Bokarica.

Cilj novoosnovanog biciklističkog kluba je razvoj biciklizma i promocija Konavala kao cikloturističke destinacije. Redovni članovi kluba mogu postati svi ljubitelji biciklizma s prebivalištem na području Konavala, dok pridruženi članovi kluba mogu postati i svi ostali ljubitelji biciklizma bez obzira na prebivalište.

– Konavle imaju idealne uvjete za razvoj biciklizma i zato smo se odlučili na osnivanje ovog kluba. Pozivamo sve bicikliste sa dubrovačkog područja da nam se priključe – poručio je Bošković.

Iz kluba najavljuju organizaciju zanimljivih događanja, o čemu će izvijestiti javnost već nakon prvog sastanka Upravnog odbora.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana