Natrag
20.4.2019 07:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Osmijeh kao znak dobrodošlice

13.3.2012 @ 18:18 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

S ciljem motiviranja turističkih djelatnika na jasnije izražavanje dobrodošlice, gostoljubljivosti, i korištenja osmijeha kao glavnog alata u ostvarenju cilja zadovoljstva gosta,

Turistička zajednica grada Dubrovnika organizirala je radionice s temom „Briga za gosta“ za sve sudionike Festivala gastronomije i vina, koji se održava u Hotelu Valamar Lacroma, sutra u srijedu 14. ožujka.
 
Radionice su dio edukativno – marketinških  aktivnosti  projekta „Volim Hrvatsku – Volim Dubrovnik“, a namijenjene su turističkim djelatnicima, te čitavoj javnosti s ciljem senzibiliziranja stanovnika Dubrovnika za potrebe snažnijeg izražavanja  gostoljubljivosti i osmijeha koji našem gostima sugeriraju dobrodošlicu.
 
Radionice u trajanju od dva sata sastoje se od  poglavlja – Očekivanja gosta, Kako zadovoljiti gosta, Ljubaznost i stav, Standard uslužnosti, Komunikacija, Razni stilovi gostiju i druge teme.
Važno je naglasiti da su radionice interaktivne, voditelj je prof.Maja Vodopivec Oslić iz zagrebačke tvrtke GENTIS.
 
Cilj edukativno – marketinških aktivnosti objedinjenih nazivom „Akcija osmijeh“ jest i poticanje na praćenja rada turističkih djelatnika u cilju proširenja kandidatura za akciju sustava Hrvatske turističke  zajednice „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“.
 
Nakon radionica u okviru Festivala vina i gastronomije, bit će organizirana i „in house“ edukacija s istom temom  za djelatnike TZ grada Dubrovnika
U suradnji TZ grada Dubrovnika i British Councila sutra će u hotelu Valamar Lacroma biti podijeljenje edukativne knjižice British Councila  tiskane kroz projekt Skills for Employability u suradnji s Ministarstvom turizma i Hrvatskom udrugom poslodavaca.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana