Natrag
20.4.2018 12:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Osmaši pred odlukom, sutra počinju upisi

1.7.2012 @ 19:28 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Učenici završnih razreda osnovnih škola imaju još jako malo vremena za razmisliti o tome koju srednju školu upisati. Ovog ponedjeljka, 2. srpnja, naime, počinju prijave za upise u srednje škole.

Osnovni dokumenti koje svaki kandidat mora pripremiti su prijavnica za natječaj, svjedodžbe 7. i 8. razreda te svi dokumenti kojima dokazuje ostvarenje dodatnih bodova.

U ljetnom upisnom roku planirana su dva upisna kruga. U prvom upisnom krugu prijave za upis trebaju se podnijeti u ponedjeljak, 2. srpnja, i utorak, 3. srpnja od 8 do 16 sati. Rezultati upisa trebaju biti objavljeni u srijedu, 4. srpnja od 8 do 16 sati, a upis obavljen u čevtvrtak, 5. srpnja od 8 do 16 sati.

U drugom ljetnom upisnom krugu prijave će se podnositi u ponedjeljak, 9. srpnja po rasporedu škole od 8 do 16 sati. Rezultati će biti objavljeni u utorak, 10. srpnja najkasnije do 12 sati, a upis će se vršiti u srijedu 11. srpnja od 8 do 16 sati.

Mjesta u Hrvatskoj ima za 55 790 učenika.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana