Natrag
20.2.2019 14:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Osječanin po Cavtatu vozio s 2,62 promila

17.9.2012 @ 10:41 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirane su 24 prometne nesreće. Tri osobe su teže, a 15 je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa, policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 545 sudionika u prometu, od čega 173 zbog prekoračenja brzine i 17 zbog alkohola.
U proteklom tjednu iz prometa su isključena 24 vozača (zbog vožnje pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje) te 11 vozila radi tehničke neispravnosti odnosno isteka registracije.
 
Najveća izmjerena koncentracija alkohola bila je 2,62 promila, izmjerena u petak, 14. rujna, u 21.35 sati, kod 46-godišnjaka iz Osijeka koji je upravljao automobilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u Cavtatu ulicom Put od Cavtata.

Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije te je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 5 000 kuna, a izrečena mu je i zaštitna mjera upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana