DuList IN

Oscar za Valamar Lacromu!

Na gala svečanosti europske turističke elite u organizaciji World Travel Awardsa, koja se održala u subotu, 31. kolovoza u hotelu Cornelia Diamond Golf Resort & Spa u Antalyji u Turskoj, dva Valamarova hotela dobitnici su turističkih Oscara u svojim kategorijama.

Valamar Lacroma Dubrovnik proglašen je najboljim u kategoriji Vodećeg hotela u Hrvatskoj, dok je Valamar Riviera pobijedio u kategoriji Vodećeg boutique hotela u Hrvatskoj.

Riječ je o priznanjima koje World Travel Awards dodjeljuje posljednjih 20 godina najistaknutijim turističkim destinacijama, hotelima, resortima, prijevoznicima, agencijama i drugim turističkim subjektima, po izboru putničkih agenata, tour operatera i javnosti.

Glasovanja su bila otvorena za javnost putem web stranice www.worldtravelawards.com do 16. lipnja 2013. godine. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik u svojoj je kategoriji nadmašio hotele Dubrovnik Palace, Esplanade Zagreb Hotel, Hilton Imperial Dubrovnik, Hotel Mozart i Le Méridien Lav, dok je Valamar Riviera Hotel iz Poreča prestigao sljedeće u svojoj kategoriji: Design Hotel Astoria, Hotel Adriana – Hvar, Marina Hotel and Spa, Hotel Vestibul Palace i Riva – Hvar Yacht Harbour Hotel.

World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine sa svrhom pronalaženja i nagrađivanja subjekata koji klijentima pružaju vrhunsko iskustvo te kvalitetom potiču na natjecanje u izvrsnosti. Svake godine WTA obilazi svijet s nizom regionalnih gala svečanosti, organiziranih s ciljem prepoznavanja i proslave individualnih i kolektivnih uspjeha u svakoj geografskoj regiji zasebno.

 

Pročitajte još

GASTRONOMSKI IZLET NA KALAMOTU Villa Rose otvorila vrata prvim posjetiteljima

Dulist

#DuListovđardin CVIJET BY KIKE Uz čemin, vaš vrt će postati mirisna oaza

Dulist

[FOTOGALERIJA] Nema đira Gradom bez golubova i ribara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija