DuList IN

Oscar za Valamar Lacromu!

Na gala svečanosti europske turističke elite u organizaciji World Travel Awardsa, koja se održala u subotu, 31. kolovoza u hotelu Cornelia Diamond Golf Resort & Spa u Antalyji u Turskoj, dva Valamarova hotela dobitnici su turističkih Oscara u svojim kategorijama.

Valamar Lacroma Dubrovnik proglašen je najboljim u kategoriji Vodećeg hotela u Hrvatskoj, dok je Valamar Riviera pobijedio u kategoriji Vodećeg boutique hotela u Hrvatskoj.

Riječ je o priznanjima koje World Travel Awards dodjeljuje posljednjih 20 godina najistaknutijim turističkim destinacijama, hotelima, resortima, prijevoznicima, agencijama i drugim turističkim subjektima, po izboru putničkih agenata, tour operatera i javnosti.

Glasovanja su bila otvorena za javnost putem web stranice www.worldtravelawards.com do 16. lipnja 2013. godine. Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik u svojoj je kategoriji nadmašio hotele Dubrovnik Palace, Esplanade Zagreb Hotel, Hilton Imperial Dubrovnik, Hotel Mozart i Le Méridien Lav, dok je Valamar Riviera Hotel iz Poreča prestigao sljedeće u svojoj kategoriji: Design Hotel Astoria, Hotel Adriana – Hvar, Marina Hotel and Spa, Hotel Vestibul Palace i Riva – Hvar Yacht Harbour Hotel.

World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine sa svrhom pronalaženja i nagrađivanja subjekata koji klijentima pružaju vrhunsko iskustvo te kvalitetom potiču na natjecanje u izvrsnosti. Svake godine WTA obilazi svijet s nizom regionalnih gala svečanosti, organiziranih s ciljem prepoznavanja i proslave individualnih i kolektivnih uspjeha u svakoj geografskoj regiji zasebno.

 

Pročitajte još

VELIKI SLAVLJENIČKI KONCERT Bojan Jambrošić slavi prvih deset godina glazbene karijere

Dulist

PUTOSITNICE UTORKOM Proputovanje Maje Klarić japanskim otokom Shikoku

Dulist

Završeno trodnevno jazz slavlje u Lazaretima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija