Politika

Orlanda Tokić i Jelka Tepšić kandidatkinje za zamjenice Frankoviću na lokalnim izborima

Orlanda Tokić i Jelka Tepšić kandidatkinje za zamjenice Frankoviću na lokalnim izborima

Na današnjoj konferenciji za medije HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković predstavio je kandidatinje za svoje zamjenice za predstojeće lokalne izbore, Orlandu Tokić i Jelku Tepšić.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike Turističke zajednice grada Dubrovnika i počasna konzulica Kraljevine Španjolske u Dubrovniku, ima dugogodišnju karijeru u turizmu – 2008. godine bila je na čelu TZ-a grada, a kroz radni vijek obnašala je, među ostalim i različite PR funkcije u turizmu. Upravo će turizam, ali i kultura te društvene djelatnosti biti njeno zaduženje, ako Franković odnese pobjedu na izborima.

Drugo ime, široj javnosti malo manje poznato  ono je Orlande Tokić, dubrovačke arhitektice koja iza sebe ima niz zanimljivih projekata, a javnosti najpoznatije kao glavne projektantice izvedbenog projekta groblja Dubac i nekad zaposlenice tvrtke Trames. Orlanda Tokić vlasnica je tvrtke Apozito d.o.o.. Ukoliko Franković slavi na izborima, Tokić će biti zadužena za sve infrastrukturne projekte te za komunalne djelatnosti.

Obje kandidatkinje izglasane su jednoglasno na sjednici Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist