DuList PROMO

ORIGINALNA IDEJA VINKA ČILIĆA Dostava ukusnih delicija – iz mora, direktno u vaš pjat! 

ORIGINALNA IDEJA VINKA ČILIĆA Dostava ukusnih delicija - iz mora, direktno u vaš pjat! 

Dostavljat će na Vašu kućnu adresu svježu ribu i školjke uz prethodnu narudžbu preko telefona.

Uzgajalište Nonos Dyo, čije parkove i kaveze možete vidjeti duž Bistrine, ali i iza Stona, iza mjesta Luka, već se nekoliko godina smjestilo u samom vrhu vrhunske proizvodnje ribe i školjaka. Stoga ne čudi kad nam vlasnik, Vinko Čilić, s ljubavlju priča o svom poslu – gradio ga je, uz oca, par godina, od nule, do uspješne poslovne priče. Kamenice i mušule, brancini i orade… Mirisi i okusi mora! Sve to firma Nonos dyo nudi u zaštićenoj vali nedaleko Dubrovnika, a riječ o proizvodima putuje po cijeloj Hrvatskoj. Restorani, konobe, mali obiteljski buffeti… Svi u svojoj ponudi imaju kvalitetne morske plodove iz Malostonskog zaljeva, ribu brižno uzgojenu iz vrhunske mlađi koja dolazi s nekoliko lokacija, domaće tvrtke Seabass Junior s Hvara, potom grčke Andromede ili iz Francuske… Prava mala farma slijedi najmodernije standarde uzgoja, ali ne zaboravljaju tradiciju! Poslovanje im, kažu, dobro ide, a želja im je u ova teška vremena biti maksimalno dostupan svima koji su se ‘uželili’ dobrog ručka. 

Stoga je ideja Vinka i njegove ekipe iz Nonos Dyo ribu, te sve ostale proizvode, dostavljati na Vašu kućnu adresu! Dostava je maksimalno personalizirana, s kupcima se komunicira preko telefona i direktno se dostavlja na kućnu adresu. Slijedeći upute Nacionalnog stožera civilne zaštite, a uz snažnu poruku koja nam je ovih dana svima važna – #ostanidoma – obitelj Čilić i suradnici pobrinuli su se da uz stopostotno poštivanje higijenskih uvjeta te mjera i propisanih uputa svježa riba stigne na vašu kućnu adresu. Bilo to u Dubrovniku, Metkoviću, po Pelješcu, diljem Županije… Dostavno osoblje, kao i vozila, opremljeni su najvišom razinom zaštitne opreme. Vama samo preostaje kontaktirati ih pozivom ili porukom na 098/165-8476, a može i preko poznatih aplikacija Facebook (Nonos Dyo), WhatsApp ili Viber i svakog dana uživati u svježim darovima našeg kraja – iz mora, direktno u vaš pjat! 

Za umirovljenike i studente dajemo 10% popusta! A ukoliko ima onih koji su u teškoj financijskoj situaciji a željeli bi kušati ribu ili školjke neka nas slobodno kontaktiraju pa će se i za njih nešto naći.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist