Hrvatska

Orepić: Policija mora biti bolje opremljena; Petrov o arbitraži: Vidjet ćemo

Orepić: Policija mora biti bolje opremljena; Petrov o arbitraži: Vidjet ćemo

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić rekao je u petak u Dubrovniku kako opremljenost policije mora biti bolja, a predsjednik Sabora Božo Petrov odgovorio je novinarima kako tek treba vidjeti kakve su Hrvatskoj šanse u drugoj arbitraži za Inu.

Predstavnici Vlade u Dubrovniku sudjelovali su u proslavi Feste svetog Vlaha, a u izjavi novinarima Orepić je poručio kako je nabava pancirki i druge opreme jedno od težišta rada MUP-a.
– Bit će pancirki i bit će opreme. To je jedno od težišta rada MUP-a. Prvo ide reorganizacija, a onda idemo dalje – rekao je Orepić te dodao kako opremljenost policije mora biti puno bolja.
Upitan je li mu sporno to što je kampanju predsjednici Kolindi Grabar Kitarović vodila agencija ”Napredni modeli” koja se danas sumnjiči za pranje novaca, Orepić je kratko odgovorio kako ”svatko treba biti na svome mjestu”.
Predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov rekao je kako mu je prekrasno biti na Festi svetog Vlaha, a posebno ga se dojmio Katedralni zbor na svečanoj misi. Upitan kakve su šanse Hrvatskoj na drugoj arbitraži za Inu u Washingtonu, tek je dobacio ”to ćemo vidjeti”.
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić odbio je novinarima odgovarati na dnevno politička pitanja.

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist