Aktualno

OPTIMA TELEKOM Nismo organizatori lažnih nagradnih igara, pozivamo korisnike na oprez

Iz Optima Telekoma upozoravaju o pojavljivanju lažnih nagradnih igara u kojima se kao priređivač spominje upravo ova telekomunikacijska tvrtka.

Poruke ovakvog sadržaja najčešće za cilj imaju na prijevaran način pribaviti osobne podatke u svrhu zlouporabe, a mogu sadržavati i poveznice na zlonamjerne stranice ili datoteke.

-Lažne poruke korisnike obavještavaju da su osvojili vrijedne nagrade – najčešće mobitel, i od korisnika traže osobne podatke kako bi uređaj mogli preuzeti. Napominjemo kako Optima Telekom nije organizator ovih nagradnih igara te stoga pozivamo korisnike na oprez. Sve informacije o nagradnim igrama Optima Telekoma uvijek se mogu provjeriti u našem kontaktom centru na besplatnom broju 0800 00 88, Facebook ili Instagram računu, web chat-u na službenim stranicama optima.hr ili e-mailom na info@optima-telekom.hr – istaknuli su iz Optime.

Pročitajte još

POP-ROCK KOMBINACIJA Urban &4 i Detour ovog petka na Babinom kuku

Dulist

UPISI Na Sveučilištu u Dubrovniku ostalo 260 slobodnih mjesta za jesenski rok

Dulist

DON IVO ZEČEVIĆ Osjećam da sam s nekim projektima tek započeo, a moramo otići

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija