DuList IN

Oproštajem od proljeća najavljen ‘Pozdrav ljetu’

Oproštajem od proljeća najavljen 'Pozdrav ljetu'

Ususret svom sutrašnjem koncertu na Srđu kojim će točno u 5 sati i 10 minuta pozdraviti dolazak ljeta, večeras s početkom u 20 sati i 29 minuta, točno na posljednji proljetni suton, violončelistica Ana Rucner upriličila je druženje s novinarima kako bi još jednom najavila ili bolje rečeno podsjetila sve na sutrašnji koncert.

– Jako se veselim koncertu, pripremili smo jedan lijepi repertoar. To jest meditacijska glazba, ali to nije sve. Bit će i klasike i budnica. Biti će lijepo – rekla je Rucner.

S njome će sutra nastupiti i pijanistica Andrijana Sesar, ujedno i njezina najbolja prijateljica s kojom je Ana svirala neke od prvih koncerata.
Inače, njezin sutrašnji nastup prva je večer njezina festivala Ana u Gradu, a program festival nastavlja se u subotu, 22. lipnja u 21 sat u atriju Kneževa dvora s “Mojih pet minuta”. Ana Rucner i djeca Dječjeg doma Maslina predstavit će se publici cjelovečernjim glazbeno-dramskim kolažom. Prihod od ulaznica s ovog koncerta namijenjen je djeci Masline i ostvarenju njihove ljetne želje da zarade svoj vikend na Mljetu.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a mogu se kupiti u agenciji Dubrovnik PartneR, na adresi Vukovarska 26, svakim radnim danom od 9 do 16 sati i sat vremena prije početka koncerta ispred Kneževa dvora.

Program festivala završava u nedjelju, 23. lipnja u 10 sati, kada će Ana Rucner nastupiti tijekom redovne nedjeljne svete mise.
Osim ovih nastupa Ana je večeras novinarima rekla kako je u planu imala i nešto spektakularno za nedjelju navečer, no kako to nije moglo biti realizirano zbog financija. No, ipak nije propalo, nego tek odgođeno i bit će za par nedjelja – zaključila je Rucner.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist