Natrag
21.3.2019 13:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

OPROŠTAJ OD BORISA KOSOVIĆA ‘Doviđenja prijatelju, jer najdražima ne govorimo zbogom’

21.9.2018 @ 22:19 Dulist Aktualno

Podijelite:

Mnogi koji su poznavali prerano preminulog Borisa Kosovića, pjevača popularne dubrovačke grupe Gruhak, danas se dirljivim riječima na društvenim mrežama opraštaju od njega.

-Ako te ikada sretnem ja ću ti reći zdravo
jer sve riječi svijeta da kažem,
sve bi to bilo malo…

Posljednji pozdrav Borisu, bratu, prijatelju, legendi – napisali su iz grupe Silente, koja je za ovaj petak najavila i premijeru svog novog spota, no ista je odgođena.

-… najavili smo novi spot za danas, ali to će pričekati. Danas nam treba nešto drugo – napisali su iz Silentea uz objavu Gruhakovog koncerta iz 2012. u čast Indexima u Kazalištu Marina Držića.

-Dragi prijatelju, teško je u ovom momentu napisati nešto pametno, kad tako dobro biće otiđe od nas. Kažu da Bog uvijek sebi uzima one najbolje. Pronaći tako vedru, nasmijanu, pozitivnu i dragu osobu danas je skoro nemoguće. Uvijek si bio spreman na šalu, pa čak i u najtežim momentima. A tek glas. To je ono što je ježilo i mlado i staro. Tvoja nevjerojatna energija s publikom je bila fascinantna. Puntižela bez tebe više neće biti ista. Uvijek si bio spreman odazvati se na sudjelovanje, nikad razočarati i odraditi to na svoj poseban način, jer si bio poseban, veliki karizmatik. HVALA TI NA TOME. Doviđenja prijatelju, jer najdražima ne govorimo zbogom.

p.s. Pokaži Jimmy-u i ostalim jeb**ima kako se pjeva – oprostili su se od Borisa organizatori Puntižele.

I Udruga Mladih Orlando napisala je objavu:

‘Dubrovački glazbenik, prijatelj i kolega Boris Kosović, dugogodišnji član i vokal popularne rock grupe Gruhak, napustio nas je nakon duge borbe s teškom bolešću. Prepoznatljiv rockerski duh i snažan vokal kao i izvrsna interpretacija ono su po čemu ćemo pamtiti ovog vrsnog glazbenika koji nas je napustio s nepunih 40 godina života. Posljednji ispraćaj bit će u subotu, 22. rujna, u 11 sati na groblju Boninovo. Počivao u miru dragi naš prijatelju.’

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana